Начало БЪЛГАРИЯ Велизар Енчев: Каракачанов е първият военнен министър на ЕС и НАТО, наредил...

Велизар Енчев: Каракачанов е първият военнен министър на ЕС и НАТО, наредил да се щурмува джамия

0
ПАТРИОТАРСКА ВЕСТ: КАРАКАЧАНОВ Е ПЪРВИЯТ ВОЕНЕН МИНИСТЪР НА ЕС И НАТО, НАРЕДИЛ ДА СЕ ЩУРМУВА ДЖАМИЯ! Комсомолът на ВМРО иска софийската джамия „Баня башъ“ да се закрие като молитвен храм и стане музей в отговор на действията на Ердоган към византийския храм „Света София“ в Истанбул….

Македонстващият министър го играе лукав византиец. Вече четвърта година е в кабинета на главния адвокат на Ердоган в ЕС, козируващ на всяка прищявка на турския президент, но изведнъж прогледна за неоосманизма. Борисов погази международното право и предаде на Ердоган политическите му противници, избягали на българска територия след опита за преврат. Каракачанов не протестира срещу този национален позор, даже го подкрепи. В името на балканското приятелство!

Министър Каракачанов гордо преглътна и унижението, нанесено му от крайцер на турските военноморски сили в български води, когато екипажът отказа да му козирува. Ама нейсе! „Хем сучлу, хем гючлю“ (Хем унизен, хем наперен).

Босът на ВМРО забрави как вееше байряк пред турското посолство и лично събираше подписи за референдума срещу влизането на Турция в ЕС. Тази тема отпадна от програмата на ВМРО в мига, в който Каракачанов пристана на Борисов и получи военното министерство.

Всъщност византийският стил пролича в първия му работен ден като зам.-председател на Народното събрание в далечната 2014-а – тогава си запуши ушите за призива ми да поиска от Цецка Цачева скритите в парламентарното мазе 300 000 подписа от референдума. Щото беше кандидат-патерица на ГЕРБ.

В деня, в който влезе във военното министерство, той спешно се прероди в политкоректен балканец. И свенливо взе страната на Анкара по Кипърския, Кюрдския и Сирийския въпрос. Как иначе – натовски военен министър е! Какво тук значат някакви си европейски ценности за правата на човека и неприкосновеността на границите!
А стане ли дума за обезщетенията за тракийските ни бежанци, от четири години Каракачанов не е обелил и една дума за исканите някога от него 10 милиарда долара от Турция. И правилно! Не отива на военен министър на Ердогановия адвокат да чупи рахатлъка му с турския президент.

Ала понеже на хоризонта са извънредни избори и се налага пак да се бием в гърдите, министърът по византийски нареди на комсомолците си: Бийте по Туркия, щурмувайте софийската джамия „Баня башъ“!
Имаме новина: Каракачанов е първият военен министър на ЕС и НАТО, наредил джамия да стане музей!
Прогоненият от „Света София“ Вселенски патриарх спешно да го произведе в архонт!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук