Начало БЪЛГАРИЯ Първенец на випуск 2020 на Военноморското училище

Първенец на випуск 2020 на Военноморското училище

0

Шуменката Андреана Иванова стана първенец на Випуск 2020 на Военноморското училище „Никола Вапцаров“ във Варна. Тя завършва специалността „Мениджмънт на водния транспорт“ с успех 5.99 от пълния курс на обучение.
Като първенец на випуска шуменката беше удостоена със златен пръстен – символ на училището, икона на Николай Чудотворец, предметни награди от министъра на отбраната и от началника на училището, плакет и парична награда от Община Варна. По традиция името на първенеца ще бъде изписано и на Стената на отличниците във Военноморското училище.
Тържествената церемония по връчването на дипломите на Випуск 2020 на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ се състоя в края на миналата седмица във Варна, а като представител на Община Шумен участва зам.-кметът по социална политика и здравеопазване д-р Светлана Маркова, съобщават от кметството. В понеделник кметът на Шумен Любомир Христов покани в общината и поздрави лично отличничката, като й пожела „попътен вятър в далечното житейско и професионално плаване“. Шуменският подарък за Андреана е специален витраж с Мадарския конник и две книги с творби на Иван Пейчев, издадени по повод 100-годишнината от рождението на поета.

 

Предишна статияКурортният комплекс „Албена“ започна поетапното затваряне на хотелите
Следваща статия20 години лишаване от свобода на насилника, убил жена си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук