Начало БЪЛГАРИЯ Спират водата в няколко столични района

Спират водата в няколко столични района

0

Днес, 12 август, водата ще бъде спряна в някои столични райони заради ремонти, планирани от „Софийска вода“, предупреждава дружестовото.

Подмяна на спирателни кранове на бул. „Христо Ботев“ в центъра ще наложи спирането на водоподаването от полунощ до 6 ч. по бул. „Христо Ботев“ – от бул. „Македония“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, „Софийска вода” ще осигури водоноска на ъгъла на булевардите „Тодор Александров“ и „Христо Ботев“.

Заради монтаж на водомер на ул. „Илия Бешков“ в ж.к. „Дружба“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10 до 22 ч. в с. Казичене, НПЗ – Искър, кв. „Абдовица“, кв. „Димитър Миленков“, с. Бусманци“, махала „Видните“. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноски на адрес: НПЗ – Искър – ул. „Илия Бешков“ пред поликлиниката; с. Бусманци на площада; кв. „Абдовица“ на обръщалото на автобуса; с. Казичине пред кметството; кв. „Димитър Миленков“ на входа на квартала.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Самоковско шосе“ в кв. „Горубляне“ водата ще бъде спряна от 10 до 22 ч. в кв. „Горубляне“; вилна зона „Лозето“ – по ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до №115. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на ул. „Самоковско шосе“ с ул. „5-ти ноември“.

Монтаж на редуктур за налягане на ул. „Детски мир“ във вилна зона „Киноцентър“ III нала спиране на водоподаването от 9:30 до 18 ч във вилна зона „Киноцентър“ III. Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Детски мир“ и ул. „Голяма могила“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Предишна статияТрайчо Трайков осъди КПКОНПИ
Следваща статияБрюксел въвежда задължително носене на маски на всички обществени места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук