Начало НОВИНИ Милицията издевателства над протестиращи. Побоища в Беларус (Снимки 18+)

Милицията издевателства над протестиращи. Побоища в Беларус (Снимки 18+)

0

Милицията в Беларус издевателства над протестиращи.

След поредната нощ на протести срещу обявяването на „последния диктатор в Европа“ – Александър Лукашенко – за президент с шести мандат бяха публикувани видеоклипове и снимки, показващи следите от побой над протестиращи.

Момичета разказват ужасяващи истории, как с тях са се държали „като с животни“. Те са публикувани в канала за информация за случващото се в Беларус: NEXTA в Telegram. Освободени от килиите – под условие да не участват в нови протести – разказват за побоища, гавра, изнасилвания.

Предупреждаваме, че кадрите и снимките съдържат насилие или следи от насилие.

 

 

Милицията първо отрече, после се чу извинение от министъра на вътрешните работи – не към протестиращите, а към случайно попадналите под палките и в килиите граждани, които не са участвали в протести.Все повече и повече предприятия се включват в националната стачка.

Милицията първо отрече, после се чу извинение от министъра на вътрешните работи – не към протестиращите, а към случайно попадналите под палките и в килиите граждани, които не са участвали в протести.

Все повече и повече предприятия се включват в националната стачка.Междувременно президентът на Литва, където се укрива опозиционната кандидатка Светлана Тихановская, се усъмни публично в легитимността на Лукашенко като президент.

На фона на бруталното насилие срещу протестиращи милиционери хвърлят книжките си и се отказват от служба.

 

Цитирано от: offnews.bg
Предишна статияТехнически проблем увеличи жертвите на COVID-19 у нас
Следваща статияБНБ пуска нова петолевка на 4 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук