Начало БЪЛГАРИЯ Арман Бабикян: Борисов го е страх от честни избори

Арман Бабикян: Борисов го е страх от честни избори

0

Единственото почтено нещо, което може да направи Бойко Борисов, е да подаде оставка. 

Но Бойко Борисов го е страх да подаде оставка, защото той има сделки, които трябва да довърши. И другият фактор, от който изпитва дълбоко притеснение – че някой друг ще следи за законността на изборите. Но това се е случвало много пъти. Служебният кабинет има една единствена задача – да проведе честни избори. Думата „честни“ е проблемът Борисов“.

Това заяви Арман Бабикян, един от Отровното трио, организатор на антиправителствените протести. 

Много от управляващите се опитват да разделят протестиращите. На площада има всякакви хора, те са заедно по няколко прости причини – една от тях е корупцията и управлението на мафията. Няма сини и червен цвят за това. То прави хората бедни, прави държавата ни най-изостанала, прави нацията ни най-болната, изхвърли 2 млн. души навън, коментира Бабикян. 

По думите на Бабикян хората, които очакват честни избори, нямат доверие на ГРАО и директора на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов и искат оставките на ръководствата им. Той даде пример с т. нар. „мъртви души“ в избирателните списъци – проблем, който не се решава вече 30 години.

За сблъсъците при опитите за блокада на кръстовища в София през последните дни той
обвини поолицията, която отсъства на тези места. Очаквам още провокации към протеста, каза още Бабикян. 

Преди дни Борисов каза, че „тия тримата от „Отровното трио“ искат да станат депутати“. Ако стана депутат, това означава да уволня хората в офиса си и да го ударя на просия. Представяте ли си проф. Минеков, който продава творбите си по цял свят, да се бори за 2-3000 лева заплата. Или адвокат Хаджигенов, заяви Бабикян и подчерта, че детската му мечта не е да стане депутат. 

Важното е дали можем да мръднем държавата в цивилизавоните релси обратно, обясни Арман Бабикян. 

Цитирано от:Offnews.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук