Начало НОВИНИ Пускат движението по бул“България“ до Околовръстното

Пускат движението по бул“България“ до Околовръстното

0

Движението по обновения участък от столичния бул.“България“ от ул.“Тодор Каблешков“ до Околовръстен път в посока “Бояна“ се възстановява от днес. 

Извършен е ремонт на трасето с дължина 1350 м, поставена е 17 000 кв.м метална мрежа, хидроизолация, нова асфалтова настилка. Възстановено е и мостово съоръжение над ул. „Васил Стефанов“ преди Околовръстното. Продължава работа по тротоарите и велоалеите.

Преди това бяха ремонтирани участъците на бул.“България“ от бул.“Гоце Делчев“ до бул.“Тодор Каблешков“, както и от Околовръстен път до моста на р.Боянска. 

От днес ще бъде затворено за рехабилитация срещуположното пътно платно бул. „България“ в посока център, в участъка от бул.“Тодор Каблешков“ до Околовръстен път.

Временна организация на движение:

До 14.09.2020 г. (включително) се забранява влизането на превозни средства по пътно платно на бул. „България“ в участъка от ул. „Тодор Каблешков“ до Софийски околовръстен път в посока център, движението ще се извършва двупосочно в западното пътно платно на бул. „България“ в посочения участък.

За същия период се променя маршрутът на автобусна линия № 304, както следва (в посока ж.к. Дружба-2): от спирка с код 2458 „НИМ“ (начална/крайна) по маршрута до кръстовище бул. „Никола Петков“ – бул. „Братя Бъкстон“, по бул. „Братя Бъкстон“, по ул. „Тодор Каблешков“, по бул. „България“ и по маршрута до ж.к. „Дружба-2“.

В обратна посока маршрутът не се променя. Автобусна линия № 304 обслужва всички съществуващи спирки в променения участък от маршрута.

Цитирано от : Offnews.bg

Предишна статияПочина братът на Доналд Тръмп-Робърт Тръмп
Следваща статияМаската срещу COVID-19 разболява от други инфекции, ако не се смени до 4 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук