Начало РЕГИОНИ Изпеченият врачански мошеник Ичо транс ужилил и 10 пловдивски фирми, вижте кои...

Изпеченият врачански мошеник Ичо транс ужилил и 10 пловдивски фирми, вижте кои са те

0

Арестуваният вчера във Враца Ивайло Тодоров – Ичо транс, е измамил и поне 10 пловдивски фирми, научи агенция BulNews. За акцията на полицията съобщи първо нашата медия.

Според първоначалната информация Ивайло Тодоров е уличен в престъпление по чл. 209 от Наказателния кодекс за измама. Той е успял да завлече няколко пловдивски фирми с доставки на моторни масла и акумулатори. Сред ужилените са „Ауто 1“, „Аутогранд“, „Роберт Бош България“, „Ауто хит“ и др. По неофициална информация измамата е в размер на поне 45 000 лева. Тепърва ще се разплита кълбото с дейността, която бизнесменът е вършил под тепетата.
През последните десетина години срещу задържания 44-годишен врачанин има купища подадени жалби. Коронният му номер бил да взема големи суми пари назаем от познати. След това обаче „забравял“ да ги върне. Когато заемодателите започнели да го притискат, той пускал срещу тях жалби за рекет.
По непотвърдена официално информация срещу Ичо транс и неговите съучастници има подадени поне 100 жалби от изгорели по тази схема. В последно време обаче явно е сменил тактиката и е завъртял шашми с автомасла и части, но пак е стъпил накриво.

Предишна статияД-р Симидчиев: Спад на болни от коронавирус има, но вирусът е същият
Следваща статияадв. Адриан Илиев: Проектът за Конституция на ГЕРБ е стъпка към налагането на авторитарна власт

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук