Начало БЪЛГАРИЯ Отровното трио: Борисов готви за премиер културен човек, завърнал се след дълго...

Отровното трио: Борисов готви за премиер културен човек, завърнал се след дълго пътуване(Видео)

0

Получи се информация, че се очаква смяна на премиера с негово съгласие – с човек, който изглежда относително културен, наскоро появил се в София от дълго пътуване. Това няма да бъде част от пазарлъка. Който желае, нека рискува на този пост, но нито ние, нито протестиращите ще приемем.

Това заяви проф. Велислав Минеков, част от „Отровното трио“ на кратък блифинг пред Министерски съвет в 40-ия ден на протестите срещу властта и главния прокурор.

Адв. Николай Хаджигенов допълни, че те не преговарят с „терористи“. „Идеята за нова Конституция е да направят диктатурата законна. Това в момента е направено с две държави по-близки до нас – едната е Русия, преди това го направи Ердоган. Сега се опитва да го направи и Бойко Борисов. Мафията не може да узакони диктатурата у нас“, категоричен е Хаджигенов. 

Проф. Минеков заяви, че протестът е започнал с много ясни искания. „Направихме структури на протеста в 36 града. Ще организираме мощен национален протест. Ще говорим с всички, които можем – със симпатизанти, с партийни лидери, с граждански организации“, добави той. 

От „Отровното трио“ припомниха и казуса с общинското предприятие „Чистота Искър“ и доклада за него, поискан още през януари 2019 г. от кмета на София Йорданка Фандъкова. По думите на Арман Бабикян макар че Фандъкова е поискала изготвянето му от специална комисия, не е взела отношение след констатиране на проблеми в предприятието. 

Какво още казаха проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян – вижте във видеото.

Предишна статияМанолова: Избори 48 часа? Ако Борисов не хареса резултатите от първия ден, да ги поправи на втория
Следваща статияНинова: Правителството си отива. А какво се случва с индустрията?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук