Начало БЪЛГАРИЯ Волен Сидеров се разграничи от областния управител Илиан Тодоров. Бил член на...

Волен Сидеров се разграничи от областния управител Илиан Тодоров. Бил член на НФСБ, не на Атака

0

„Разграничавам се от изказването на областния управител на София-област Илиан Тодоров относно протестиращите. Той е представител на НФСБ, а не на АТАКА. Подкрепям протестите и енергията на младите хора. Ако бях на техните години, щях да съм с тях на площада.“

Това лаконично съобщение разпространи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров до медиите.

Тодоров нарече протестиращите „алкохолизирана тълпа“ и „изроди“ във фейсбук профила си. Той се възмущава от обсадата при румънското посолство и инцидента със семейството, чиято кола се вряза в протестиращите. „Развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете ѝ деца, и донякъде успя. „Умни“ и „красиви“ хора раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха. Те били носители на новото в политиката и морала… Злобни и яростни гадове!“, пише той. 

Илиан Тодоров е бивш член на „Атака“ и беше близък на лидера Сидеров. 

В началото на годината обаче имаше друг скандал с него, след който той обяви, че напуска партията. Тогава той бе нападнат от атакисти и бе изправен пред дилемата дали да не се откаже от поста на областен управител. След приключване на среща с Волен Сидеров Тодоров бил удрян от сподвижниците на лидера на „Атака“.

Предишна статияВъпреки забраната джипове отново към Седемте рилски езера, хиляди чакат за лифт
Следваща статияИлиан Тодоров отвърна на Сидеров: Отдавна се разграничихме от теб – политически труп!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук