Начало БЪЛГАРИЯ Христо Иванов: Иван Гешев използва прокурорите като жив щит

Христо Иванов: Иван Гешев използва прокурорите като жив щит

0

В деня, в който почитаме жертвите на тоталитарните режими у нас, и в навечерието на Националното съвещание на прокурорите и следователите в България, Христо Иванов се обърна с призив към участниците в него:

„Свикани сте от главния прокурор Иван Гешев като статисти за поредната негова пропагандна акция и опит за демонстрация на сила. Реално, ще бъдете употребени от един все по-нетърпим за преобладаващата част от общественото мнение човек, който води маниакална политическа война за сметка на върховенството на закона и професионалното достойнство на българските прокурори и следователи“, посочи Иванов в своя позиция. 

Според съпредседателя на „Демократична България“ това събрание не се различава по нищо от опита на ДПС да отбранява „Росенец“ зад гърбовете на своите привърженици или от събитието, организирано от политическа партия ГЕРБ, за да прикрие банкрута на своето управление.

„И трите мероприятия са форма на отчяна защита на един прогнил модел на корупционно управление. Вие сте събрани, за да послужите с лицата и професионалните си биографии като като жив щит за този модел, докато огромното мнозинство български граждани искат неговото премахване. Гешев ще говори от името на прокурорите, но Вие ще трябва да мълчите и да слушате“, коментира Христо Иванов.

Предишна статия„Отровното трио“ публикува карта на протестите на българи по света
Следваща статия13 души загинаха в заведение в Перу, бягайки от полицията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук