Начало БЪЛГАРИЯ Брутална саморазправа стана в индустриалната зона на Добрич

Брутална саморазправа стана в индустриалната зона на Добрич

0

Пламен Михов е подал звуков сигнал на автомобил, който е отнел предимството му, след което шофьорът на другата кола е догонил Пламен, блъскал е автомобила му няколко пъти, като се е опитал да го изхвърли от пътя. Нападателят е 37-годишният Алтер Аксанов по прякор Шалтера, той е криминално проявен. Веднага след инцидента е бил задържан и в момента е в ареста след решение на съда.

Съпругата на Пламен Михов Илияна Кръстева заяви пред камерата на БНТ, че снощи отново състоянието на Пламен се е влошило и се е наложило екип на Бърза помощ да го закара в болница, където са му направени вливания. Днес предстоят нови изследвания. Тя призна, че семейството им е подложено на огромен стрес и напрежение.

По думите й случилото се е неадекватно, тъй като подобна агресия не е обяснима с абсолютно нищо. Тя беше категорична, че с адвокатите ще предявят иск не срещу хулиганство, а за опит за убийство, тъй като само бързата реакция на Пламен е успяла да предотврати произвеждането на изстрел в купето на колата.

„Ако не покажем, че имаме държава, този тип агресори ще продължат да тероризират обикновените хора, а това е недопустимо“, категорична беше Илияна Кръстева.

„Аз вярвам в Бог. Съдебната система трябва да се докаже, за да мога да повярвам. Искам да вярвам“, каза още тя.

Предишна статияДоналд Тръмп официално подкрепен от републиканците за президент на САЩ.
Следваща статияСправедливо наказание за виновните за катастрофата край Своге

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук