Начало БЪЛГАРИЯ Справедливо наказание за виновните за катастрофата край Своге

Справедливо наказание за виновните за катастрофата край Своге

0

Справедливо наказание за виновните за катастрофата край Своге преди две години ще е това, което накара виновните да се почувстват засрамени. Това каза в студиото на bTV Стефка Григорова – една от оцелелите след тежкия инцидент, при който загинаха 20 души, а 10 бяха ранен. Тя е загубила съпруга си в катастрофата.

Стефка допълни, че наказанието за виновните трябва да е такова, че следващи, които решат, че могат да променят пътищата с цел лична облага или да ощетят някой с риск да жертват живот, изобщо да не си го помислят.

„Опитвам се да оцелявам, да се възстановявам. Умолявам всички властимащи да направят така, че подобен инцидент никога да не се случва. Нека тези, които са с доказана вина, да бъдат наказани строго. Това да бъде пример“, каза още Григорова. „Не се чувствам безсилна. Щом съм тук и вярвам, че мога да променя нещо, не съм безсилна. В името на децата и в името на всички, които сме останали живи – трябва да променим нещо. Не може да се убиваме по пътищата“, сподели жената, която работи като шивачка. Тя е категорична, че ще продължи да се бори и да съхрани своите деца и внуци. Част от получената сума след инцидента Стефка дава за шиенето на маски на фона на пандемията от коронавирус.

Предишна статияБрутална саморазправа стана в индустриалната зона на Добрич
Следваща статияТурският президент Ердоган заяви: Гърция сее хаос в Средиземно море

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук