Начало БЪЛГАРИЯ Христо Иванов за оставката на Кирилов: Един анимационен герой ще бъде заменен...

Христо Иванов за оставката на Кирилов: Един анимационен герой ще бъде заменен с друг

0

Няма никакво значение, когато един анимационен герой бъде заменен с друг анимационен герой. Това коментира пред БНР лидерът на „Да, България“ Христо Иванов по повод оставката на министъра на правосъдието Данаил Кирилов.

„С изхвърляне зад борда на подобни торби с пясък няма да се спаси корабът, няма да стане успокояването на протеста. Ако нещо може да направи тази оставка – то е само да даде на хората усещането, че този протест има смисъл да продължи“, смята протестиращият политик.

„Ако трябва ясно да дефинираме какво „изяде“ Данаил Кирилов – това е неговото собствено безсмислие и готовността му до безкрай да обслужва прокуратурата и задкулисието в България“, категоричен е Христо Иванов.

Правосъдният министър Данаил Кирилов подаде оставката си след разговор с премиера Бойко Борисов. Това се случва, след като през последно време Кирилов не спираше да се набива на очи със свой коментари за протестиращите. Образът му придоби карикатурни измерения и бе съпътстват с много насмешка в социалните мрежи.

Предишна статияПравосъдният министър Данаил Кирилов подаде оставка
Следваща статияМС отпусна допълнителни 36 млн. лв. на МВР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук