Начало БЪЛГАРИЯ Марио Миланов за тормоза, на който е бил подложен Янек Миланов

Марио Миланов за тормоза, на който е бил подложен Янек Миланов

0

Все още няма следа от Янек Миланов, който изчезна след среща с бившия гард на братя Галеви – Васил Капланов. Вчера, 27 дни след изчезването, Васил Капланов по-познат като Каплата, бе задържан. Едва сега ще стане ясно дали ще бъде наложена мярка спрямо него и каква ще бъде.

„Това е една дългоочаквана стъпка. Надявам се скоро да имаме информация и да разберем къде е Янек!“ – сподели Марио Миланов пред Нова телевизия.

Той споделя, че през първата седмица след изчезването на Янек не е била свършена почти никаква работа. Точно тази загуба на време е причината разследването да е в задънена улица и работата на институциите да се забавя.

„В такива ситуации подобен начин на действие е крайно недопустим“, възмутено съобщава Миланов.

Малко преди изчезването си, Янек е споделил с брат си, че е подлаган на тормоз.

„Сподели ми за продължаващите посегателства над жилището и автомобила му. Някой дори беше стрелял с въздушна пушка по прозореца му.“ – споделя Марио.

Според Марио Миланов, Янек и Васил Капланов не са имали отношения помежду си.

„По-скоро Капланов е решил, че трябва да се разправи с брат ми, защото преди време той е имал отношения с жена му. Брат ми беше сигурен, че заплахите идват от Капланов, защото той нямаше други врагове.“ – това каза Марио Миланов пред медиите.

Предишна статияКольо Колев: Блокадите в Триъгълника на властта притискат властта, блокадите на „Орлов мост“ притискат гражданите
Следваща статияДжип блъсна 10-годишно дете с колело в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук