Начало БЪЛГАРИЯ Гешев: Ще направим всичко възможно да не се връщат „мутренските времена“

Гешев: Ще направим всичко възможно да не се връщат „мутренските времена“

0

Продължава специализираната акция край Дупница, свързана с изчезването на Янек Миланов. Задържани са 4 лица, съобщава БНТ.

Полицаи и жандармеристи с кучета претърсват нива по пътя близо до Дупница. На място е главният прокурор Иван Гешев.

„Не смятам да коментирам защо се претърсват точно тези 120 км и тази площ“, каза Гешев.

Дупница е блокирана от полиция. Под ръководството на прокуратурата в града се провежда специализирана операция от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, Националната полиция и отряда за борба с тероризма.

По думите му полицаите са подготвени да останат и няколко дни, докато не се претърси цялата площ и не се извършат всички възможни мероприятия.

„Капланов е задържан и има качеството на обвиняем по друго досъдебно производство“, заяви Гешев по повод случая с изчезналия 43-годишен Янек Миланов.

На място са екипи от сектора за противодействие на тежките престъпления, т.е. убийствата от Главна дирекция национална полиция, доста сериозна организация от цялата страна. Работи се включително и по прекъсване на определени помещения и обекти, които са набелязани, включително паралелно започване на масирана специализирана полицейска операция на цяла Дупница по различни сегменти за противодействие на престъпността, каза главният прокурор.

Допълнително се провежда акция по досъдебно производство на Специализираната прокуратура, съвместно с ГДБОП, касаещо разпространението на наркотични вещества.

Ще направим всичко възможно да не се връщат т. нар. „мутренски времена“, категоричен бе Гешев.

Предишна статияОбщина Перник: Сметките не са запорирани, дългът към „Топлофикация“ е изплатен
Следваща статияНад 110 лв. такса при теглене удържат банкомати по морето

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук