Начало БЪЛГАРИЯ Тити: Взех половин милион назаем от Стойне Манолов за личен бизнес, но...

Тити: Взех половин милион назаем от Стойне Манолов за личен бизнес, но помогнах с част от тези пари на Левски

0

В „Тази сутрин” по БТВ Тити Папазов разказа как фирмата му е отпуснал заема от 200 000 лева на Левски. Той за първи път призна публично, че парите са му били дадени назаем от собственика на Царско село Стойне Манолов за личен бизнес. Папазов е взел от него половин милион за търговска сделка, но впоследствие тя се забавила и той решил да помогне на „сините” с част от сумата.

Ето какво разказа Тити Папазов в БТВ:

„Дойде един приятел и ми каза: „Тити, да купим една земя, изгодно е.” Преди 45 дни беше. Отидох и поисках заем от г-н Стойне Манолов, който ми е огромен приятел.

Даде ми половин милион, преведе ги на сметката на фирмата ми с договор. Пошегува се: „Да не стане беля, да ми искаш пари за Левски. Ще кажа на царицата (жена ми) да ти следи всички действия, за да не направиш нова авантюра.”

Не се случиха нещата по сделката ми, защото има лимит, в който се простира интересът, нашият, и на отсрещната страна. В момента нещата са замразени.

На 3 юли Наско Сираков влезе в съблекалнята на „Георги Аспарухов”, предстояха три важни мача, като при победи над Славия и Лудогорец си осигурявахме второто място. Сираков каза: „Момчета, преди 31 юли за пари не може да си говорим.”

По-късно се разбра, че Иван Горанов ще бъде продаден в Белгия за 125 000 евро.

Половин час пред изтичането на работния ден на 31-ви юли, момчетата имаха да получават заплати за март и април – общо 230 000 лева. Реших да помогна с пари под формата на заем с лихва. Когато Сираков разбра, откъде са парите, ми каза: „Стойне ще се сърди много, ако разбере.”

Парите за Горанов дойдоха на 13 август и Левски ми върна заема. Сделката ми е замразена, дали ще стане на 15 август или 1 септември, има време. Но аз излъгах Стойне Манолов, казах истината само на един човек – Степан Хиндлиян. Той е предател. Той направи този панаир. Ако акциите ми бяха в Тръста, сигурно щях да съм герой.

Смятам, че на 31 юли съм направил най-правилното нещо, което може да се направи в този момент. Но никой не знаеше, само Наско Сираков и Степан Хиндлиян.

Световна глупост е, че Левски е взел пари от Стойне Манолов и затова е изгубил от Царско село. Готов съм да застана на всеки съвременен детектор на лъжата, за да докажа, че срещата Левски – Царско село няма нищо общо със заема, който ми даде Стойне Манолов. Надявам се, че Стойне няма да падне ниско и ще ми прости, че го излъгах.”

Предишна статияГеорги Флоров качи снимки в нета: Набиха ме!
Следваща статияОбщина Перник: Сметките не са запорирани, дългът към „Топлофикация“ е изплатен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук