Начало БЪЛГАРИЯ Васил Божков с разкрития за ДАНС

Васил Божков с разкрития за ДАНС

0

Делян Пеевски управлява ДАНС, но неофициално. Това написа в социалните мрежи хазартният бос Васил Божков.

Към написаното Божков добавя и сканиран списък с близо 200 фирми и физически лица, за които е наредено „всеки правоспособен нотариус в България да постави под наблюдение разпоредителни сделки с имущество“ и др. Според инструкциите нотариусите „трябва да уведомят ДАНС преди извършване на сделка и да предприемат действия за нейното забавяне в допустим срок“.

Божков е скрил имената и ЕГН на физическите лица, но изключение правят три – това на Мая Антонова Божкова, Васил Антонов Божков и неговото – Васил Крумов Божков.

Ето какво написа Божков:

През 2013 г. Пеевски бе официално избран за шеф на ДАНС. Българите въстанаха и той подаде #оставка.  

Днес Шиши управлява отново ДАНС. Този път неофициално. Използва го за бухалка, за да заграбва бизнеси и прикрива престъпленията си. Документът, който публикувам е изпратен от негова маша и ръководител в ДАНС до всички нотариуси в България.

Това е пряко доказателство за нарушаване на законите, злоупотреба с власт и репресия от #хунтата към спазващи закона фирми и частни лица. В този „престъпен“ списък са включени дори внуците ми.

Престъпленията на #хунтата нито ще бъдат забравени, нито ще бъдат простени. #Възмездието идва.

#БъдетеСмели

PS: Имената и данните на физически лица са заличени, за да спазя закона за защита на личните данни. За разлика от ДАНС.“

А ето и прикачените от Божков документи:

Предишна статияМеждународен ден на свободата и солидарността
Следваща статияПроф. Тодор Кантарджиев: Избирайте маска или тръба за дишане

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук