Начало БЪЛГАРИЯ Борисов със странен ход: Качи в джипа протестираща координатор на Слави и...

Борисов със странен ход: Качи в джипа протестираща координатор на Слави и седна да пие кафе с нея във Видин

0

Премиерът Бойко Борисов и днес подкара прословутия джип, но в него имаше изненадващ гост – видинчанката Росица Кирова.

Тя е бивш общински съветник от НДСВ във Видин, после на ГЕРБ, след това кандидат-кмет срещу ГЕРБ (стигна балотаж), понастоящем координатор на партията на Слави Трифонов за региона, посочва в. „Сега“. В компанията на зам.министър Николай Нанков те провериха как върви строежът на пътя Видин – възел „Макреш“. Кирова има и своя политическа формация. Казва се „Единни за промяна“, чрез нея се бори за инфраструктурно развитие на Северозапада. Инспектираното трасе е едно от нещата, за които тя и много местни хора настояват от доста години.

В диалозите по време пътуването Борисов наричаше дамата приятелски „Роси“. Тя пък видимо кокетничеше. Борисов й заръча да помага чрез контрол. Тя отвърна, че ще помага, защото с контрола хората помагат и на себе си. Няколко пъти му благодари за свършеното за региона.

Любопитно е, че Кирова участва в протестите срещу Борисов. Публикувала е свои снимки от жълтите павета по време на демонстрациите. В социалните мрежи може да се прочетат нейни разсъждения от 3 август (формата е запазане):

„Участваш ли“, питат онези, които през последните десет, дванадесет години гледаха…

Да.
Винаги съм имала позиция. Така и не се научих да мълча или да казвам онова, което е угодно някому.
Мисля за протестите.
И за след тях ..
Приветствам онези, които сега се събудиха!
До вчера се чувствах тъжно сама …“

Освен всичко Кирова е и бизнесдама. Тя е един от собствениците и изпълнителен директор на „Дунавски драгажен флот Видин“ АД.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук