Начало БЪЛГАРИЯ Вежди Рашидов: Протестът снощи беше платен

Вежди Рашидов: Протестът снощи беше платен

0

Снощи границата беше премината. Десетки полицаи бяха в болница. Видяхме ненужна имитация на платения протест. Подложиха българските полицаи на крайни унижения. Това каза от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Какво видяхме при вдигането на палатковите лагери на протестиращите – мръсотия, бутилки, , алкохол – оставаш с чувството, че там е живяло всичко друго, но не и хора. Цяла нощ служители на Столична община бяха ангажирани да почистят тази гнусна гледка. Свидетели сме на денонощна работа на спешните медици. Всичко това струва скъпо на българските данъкоплатци, а не на хора, които над 50 дена стоят по улиците и неизвестно какво работят. Именно затова апелирам към Столична община да бъде връчена на инициаторите на тези метежи – на онова бездарно и безотговорно трио, заяви Рашидов, пише Novini.bg.

За посегателството към българските полица призовавам държавата да даде под съд „Отровното трио“. Най-лесно е да плюеш и да рушиш. Тези хора не знам с какво могат да се похвалят, освен с отрицание и плюене, подчерта той, като заяви, че „Отровното трио“ са деца и внуци на „тежката комунистическа номенклатура“.

Президентът и неговата реплика „Мутри, вън“ му даде измамно самочувствие. Снощи ясно се видя къде са мутрите – това са тези, които замерят българските полицаи, каза още Вежди Рашидов.

Предишна статияТихомир Стойчев: Правителството изгуби легитимност
Следваща статия80 ранени полицаи при снощните безредици

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук