Начало БЪЛГАРИЯ СДВР оневини Тити Папазов за минаването на червено

СДВР оневини Тити Папазов за минаването на червено

0

Декларация, подадена в отдел Пътна полиция към СДВР, отърва Константин Папазов от поредна глоба и загуба на контролни точки, след като автомобилът му бе заснет как нарушава правилата на пътя. Оказа се, че колата е била управлявана от друго лице, стана ясно на брифинг на Мартин Цурински от Пътна полиция, предаде Dariknews.

„Собственикът на превозното средство г-н Тити Папазов бе призован в отдел „Пътна полиция“. Същият предостави декларация по чл. 185, ал. 5 от Закона за движение по пътищата, с която декларира на кого е предоставил автомобила за ползване. Водачът е установен. Той също е попълнил такава декларация, че той лично е управлявал автомобила и му е съставен акт за нарушение“, каза Цурински.

„По данни на Тити Папазов, той не е бил зад волана. По данни, с които разполага „Пътна полиция“, това е само клипът, който е публикуван в социалните мрежи, автомобилът е заснет отзад и това не ни позволява да видим кой го управлява. Нарушението е преминаване на червено. Законодателят предвижда санкция в размер на 100 лева и осем контролни точки“, разкри Цурински.

При последното си нарушение на пътя Тити Папазов на няколко пъти обеща, че повече няма да нарушава правилата. За последните 3,5 г. Папазов има 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв, съобщава Dariknews.

Предишна статияСъдът пусна с „подписка“ единия от задържаните при протестите
Следваща статияМанолова: Борисов превърна събирането на гласове за нова Конституция в сделка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук