Начало БЪЛГАРИЯ Караянчева: Гневът и злобата, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между...

Караянчева: Гневът и злобата, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората

0

Вчера на един от най-славните за българския дух празници президентът, по Конституция обединител на нацията, за пореден път призова за разединение. Единство категорично не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук.

Това заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Ружинци. По време на събитието Караянчева връчи картите на над 40 новоприети членове на ГЕРБ от общините Ружинци и Белоградчик.

Председателят на парламента е на мнение, че целият гняв и злоба, които президентът излъчва, се отразяват на отношенията между хората, които подкрепят едната или другата страна:

„Всеки има свое собствено мнение, но е недопустимо за държавен глава да настройва хората едни срещу други. Нека който има политическо амбиции, да си учреди партия и да се яви на избори“

Цвета Караянчева е категорична, че ГЕРБ не се страхува от служебно правителство и че „приоритет на кабинета в момента е извеждането на България от кризата, вследствие на COVID-19, с минимални щети както за икономиката, така и за здравето на хората“.

Тя отбеляза, че президентът Радев така и не е признал успешния начин, по който правителството управлява кризата – „нещо, което европейските ни партньори неведнъж изтъкнаха.“

„Партия се прави с любов и с отношение към хората, а не с черен PR. Нека да се състезаваме пред избирателите с послания и политики. Изборите са състезанието, в което ГЕРБ иска да участва – а не в компроматна война, която нашите опоненти владеят до съвършенство“, заяви още Цвета Караянчева.

“Тези паважни политици така и не разбраха, че ПП ГЕРБ е силна защото е при хората“

Цитира: Offnews

Предишна статияЯхта за 1,1 млн. евро горя като факла в пристанището на Диневи
Следваща статияИзгонената от партията на Слави координаторка проговори

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук