Начало БЪЛГАРИЯ Данаил Кирилов е освободен от Парламента

Данаил Кирилов е освободен от Парламента

0

Бившият министър на правосъдието – Данаил Кирилов, официално вече не е депутат, след като Народното събрание гласува оставката му на днешното пленарно заседание.

127 депутати гласуваха „За“ изваждането му от Парламента, докато 3 народни представители бяха „Против“, а 5 – „Въздържали се“, пише Канал3.бг.

Междувременно бяха гласувани и някои промени в парламентарните комисии.

Пламен Манушев оглави парламентарната комисия по външна политика. До този момент той беше заместник-председател на комисията. Той поема поста след като Джема Грозданова напусна парламента.

Христо Гаджев беше избран за заместник-председател на външната комисия. Според внесените промени за размествания в комисиите Николина Ангелкова стана част от Комисията по икономиката и туризъм и комисията за наблюдение на приходните агенции и борбата със сивата икономика и контрабандата.

Калин Вельов беше избран за член на Комисията по култура и медии.

Сергей Кичиков и Йордан Цонев от ДПС бяха избрани като членове на Временната комисия по повод придобиването на дял от Първа инвестиционна банка на Българската банка за развитие. Сергей Кичиков също ще бъде член на тази комисия.

Предишна статияКим Чен-ун иска иска по-бързо възстановяване на Северна Корея след тайфуна
Следваща статияМарияна Николова: Добре ще е да задълбочим сътрудничеството си с Руския съюз на туриндустрията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук