Начало НОВИНИ Цветан Цветанов стартира ударно в Благоевград с новият проект

Цветан Цветанов стартира ударно в Благоевград с новият проект

0

Новият политически проект на Цветан Цветанов „Републиканци за България“ стартира ударно в Благоевград. В препълнената зала на Историческия музей присъстваха все познати лица – граждани, бизнесмени, общественици от областния център. Това съобщава struma.bg.

Специално за срещата бяха пристигнали и групи от Сандански и Банско, водени от предишните им кметове Георги Икономов и Кирил Котев. Тук бяха и част от загубилите изборите кметове в региона.

Цветанов бе посрещнат от бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, който бе и своеобразен домакин на срещата, на която се очаква Цветанов да запознае присъстващите с целите и амбициите на партията, която създава.Хора свързани с администрацията на Камбитов – учители, ръководители на институции, известни бизнесмени присъстваха в пълната зала, която се оказа тясна да побере желаещите да присъстват на срещата.

Стана ясно, че настоящата кметска управа на Благоевград е отказала да предостави Зала „22-ри септември“ за политическата сбирка. Затова тя се провежда в зала на Историческия музей.

Това е добър старт за новия проект на Цветан Цветанов. Интересът към бъдещата формация в Благоевград е видимо голям. А това е заявка за успешно бъдеще.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук