Начало НОВИНИ Цветан Цветанов продължава обиколката си в Благоевградско: Благодарен съм, приятели, че заедно...

Цветан Цветанов продължава обиколката си в Благоевградско: Благодарен съм, приятели, че заедно обсъждаме целите на Републиканци за България

0

Цветан Цветанов продължи обиколката си в област Благоевград. „За мен бе удоволствие да се срещна с прекрасните хора на село Плетена, община Сатовча. Благодарен съм, приятели, за това, че заедно обсъждаме учредяването и целите на новия политически проект Републиканци за България. Благодаря сърдечно и на Венци Манов лично, че е част от каузата ни и заедно ще изградим местната структура на Републиканци за България“, написа във Фейсбук лидерът на Републиканция за България Цветан Цветанов.

cv_pletena.jpg

Новият политически проект на Цветанов стартира ударно на 10-и септември в Благоевград, в препълнената зала на Историческия музей, където присъстваха все познати лица – граждани, бизнесмени, общественици от областния център. Специално за срещата бяха пристигнали и групи от Сандански и Банско, водени от предишните им кметове Георги Икономов и Кирил Котев. Цветан Цветанов беше посрещнат от бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, който бе и своеобразен домакин на срещата. 

Предишна статияПожарът край Девин е потушен
Следваща статияЕмил Димитров: България има вода за пиене за още 2-3 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук