Начало БЪЛГАРИЯ Борисов поиска протестът да покаже своя кабинет в сянка

Борисов поиска протестът да покаже своя кабинет в сянка

0

Аз бих с удоволствие коментирал протестите, ако едната вечер говори този, който би бил социален министър, другата вечер – финансовият. Третата вечер – икономическият. И тогава, с право, да сравните с нас и да кажем: Заповядайте, елате да управлявате.

Това заяви премиерът Бойко Борисов след освещаването на новия манастирски комплекс „Свети Йоан Предтеча“ в Кърджали.

Дайте да чуем нещо от тях. Как ще управляват, освен да искат бесилки и ковчези? – попита министър-председателят. 

Винаги съм казвал, че уважавам протестите на хората. Няма досега случай на протестиращи, които са искали нещо от правителството и да са предлагали нещо, да не са били срещнати, да не са били изслушани и след това проблемът им да не е бил решен, твърди Борисов.

Но безспорно тези провокатори, които се явиха в един момент, които къртиха София и хвърляха бомби по полицаите, безспорно – има платени от тях. Така че не трябва да се смесват eдните с другите. Към едните изпитвам огромно уважение, както винаги досега, към другите – неприязън, която никога няма да спре, каза още премиерът.

Борисов призова и „партиите, които искат да управляват“: след няколко месеца предстоят избори и всеки би следвало да каже какво възнамерява да направи – за пандемията, за социалната, за икономическата и за другите сфери, и откъде ще бъде осигурено финансиране за това.

Тогава ще им блеснат истинските физиономии.Те са били са във властта, коментира той.

Предишна статияНаоми Осака спечели US Open
Следваща статияРашидов: Борисов не е мутра.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук