Начало РЕГИОНИ Траур в Търговище

Траур в Търговище

0

Търговище е в траур след трагедията на ул. „Хаджи Димитър“ в Айтос, при която камион с дрогирания шофьор Кольо Иванов, превозващ над 30 тона жито, помля над 10 автомобила и прати в гроба 28-годишна жена.

Загиналата в горящата кола се казва Анита, от Търговище е. Близките й са в шок, още не могат да повярват, че повече няма да видят момичето с най-слънчевата усмивка.

„Ани беше най-лъчезарното, най-доброто, най-усмихнатото момиче, което познавам. Тя бе грижовна дъщеря и сестра, любяща жена, добра приятелка, човек, който винаги бе готов да помогне на всеки. Анита излъчваше доброта с усмивката си, от километри й личеше, че е сърдечна. Загубихме невероятен човек, болката ни е много голяма“, ридае приятелка на загиналото момиче.

28-годишната Ани и приятелят й Петър, който по чудо се отърва невредим при чудовщния сблъсък, са били на почивка в Бургаско. Освен на море, обикаляли и забележителностите в региона. Искали да се възползват от последните топли дни за плаж. Двамата били заедно от няколко години, живеели заедно и имали общи планове за бъдещето. Близките на Анита са съкрушени, че дрогиран шофьор отне всичките й мечти.

„Един невинен човешки живот си отиде просто ей така. Благодарни сме, че поне Петър е жив и здрав. Шокът за него обаче е голям, повече отколкото за нас, тъй като е бил с нея, колата и тя са изгорели пред очите му. Дано да успее да се възстанови от тази травма, моля се на Господ! Двамата много се обичаха, имаха общи планове, а накрая един човек всичко затри“, каза още близката позната на Ани, цитирана от „Флагман“.

Тя сподели, че семейството на младата жена преди 3 години е преживало и друга трагедия – загуба на много близък човек. „Труден период изживяха, случиха им се трагедии след трагедии. А са много добри хора, работливи. Сестра й Десислава, също като Ани, е много лъчезарен и усмихнат човек. Двете бяха неразделни, не просто сестри, а най-добри приятелки, горкото момиче трябва да намери сили, за да подкрепи майка си, а самата тя как ще се справи с болката не знам…“, сподели още приятелката на Ани.

Всички близки на семейството са категорични, че ще искат най-тежката присъда за шофьора на камиона, който причини невижданото меле: „Искаме възмездие, да страда и той, и близките му, както ние сега, да изгние в затвора!“

Предишна статияВтора вълна на епидемия обявява Австрия
Следваща статияПланинска спасителна акция при Боянския водопад

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук