Начало НОВИНИ Два трамвая с променен маршрут до края на месеца

Два трамвая с променен маршрут до края на месеца

0

Два трамвая променят маршрута си за две седмици. 

От днес до 30 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по южното пътно платно на бул.„Шипченски проход“ в участъка от бул. „Асен Йорданов“ до ул. „Иван Димитров-Куклата“, като движението се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Шипченски проход“ в посочения участък. 

Извършват се следните промени в организацията на движението: Трамвайна линия № 20 ще се движи по маршрут от метростанция „Опълченска“ до трамвайно ухо „Гео Милев“; Трамвайна линия № 23 ще се движи по маршрут от ж.к. „Дружба 2“ (ул. „Обиколна“) до ул. „Искърско шосе“. 

Разкрива се временна автобусна линия № 22-ТМ с маршрут: от автостанция „Изток“ (начална спирка на автобусни линии № 117 и 118) по ул. „Летоструй“, надясно по бул. „Ботевградско шосе“ до гара Подуене, направо по бул. „Мадрид“, по ул. „Проф. Милко Бичев“, по бул.„Ген. Данаил Николаев“ и наляво по бул. „Ботевградско шосе“ по маршрута до автостанция „Изток“.

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки по маршрута и на трамвайната спирка „Ул. Алеко Константинов“.

Предишна статияХристо Иванов: Борисов скоро ще бъде сменен. Той е прочетен вестник
Следваща статияБожков: БМБ е институционализира простотията

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук