Начало ОБЩЕСТВО Без вода в части от столичния квартал ‘Гоце Делчев’

Без вода в части от столичния квартал ‘Гоце Делчев’

0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Пресвързване на нов уличен водопровод на ул. „Боянски водопад“ в жк. „Гоце Делчев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Тодор Каблешков“, ул. „Акад. Георги Наджаков“, ул. „Иван Кирков“, ул. „Златни мостове“, комплекс „Флора“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Предишна статияМанолова на протест срещу Изборния кодекс
Следваща статияЗеметресение край Радомир, усетено и в Перник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук