Начало НОВИНИ Кобрата с шокиращи разкрития за раздялата с Андреа и битката с Джошуа

Кобрата с шокиращи разкрития за раздялата с Андреа и битката с Джошуа

0

Боксьорът Кубрат Пулев беше гост в предаването „Събуди се“ в ефира на NOVA. Той коментира предстоящия си мач за световната титла срещу Антъни Джошуа, като на 97 % според него мачът ще се състои на 12 декември, като бяха засегнати и други интересни теми.

„Психологията на българина все още е робовладелска. Иска ми се българите да бъдат по-смели и общественоотговорни. Любовта към България трябва да се върне, а не само към своето. Всички са си направили къщи, а излизат на улицата и вече са в кал и прах. Всеки се е затворил, мисли за себе си и за децата си. Да, това е важно, но трябва да се променим“.

„Човек трябва да работи за обществото, да бъдем полезни. Ако не си направил нищо за себе си и за родината си, не си направил нищо. Има честни и доблестни българи. Когато човек е независим, той има свободата“. 

„Мачът с Джошуа е сигурен на 97%  за 12 декември. Естествено пандемията в световен мащаб е фактор, който може да повлияе. На 12 декември всичко трябва да е точно – с публика или без публика. Тренираме, мачкаме, трябва да прославим България, трябва да победим“, каза още Кобрата по повод битката с Антъни Джошуа.

„Човек трябва да верен на себе си, да изисква от себе си. По този начин се развива. Българите не обичаме себе си един вид“, добави той. 

„С Андреа се разделихме! Когато човек иска да успее, може и сам, може и с човек до себе си да побеждава“, коментира Пулев раздялата си в певицата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук