Начало НОВИНИ Бабикян: Вчера не беше протест, а усмихнат опит да усетим празника

Бабикян: Вчера не беше протест, а усмихнат опит да усетим празника

0

Силите на реда пазеха някаква празна сграда, а не нас, заяви протестърът

Това обясни Арман Бабикян от „Отровното трио“. За „Тази сутрин“ той каза, че не е имало и заповед на кмета на София, с която да се ограничи преминаването през централния булевард. Неговите думи идват в отговор на действията на полицията в 67-ия ден на протести у нас.

Около 21:30 ч. снощи се стигна до сблъсък между полиция и протестиращи. Недоволстващите бяха спрени между сградата на БАН и стария парламент. По думите на демонстрантите настоявали да стигнат до храм-паметника „Св. Александър Невски“.

„Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме данъци. Бяха изсипали огромни количества сили на реда. Те пазеха някаква празна сграда, защото на някой му е хрумнало и то незаконно да не ни пропускат по тази улица, за да посетим тези свети места за всеки българин“, подчерта още Бабикян.

От „Отровното трио“ обявиха и свой план за спасение на България. В него се предвижда изваждане на прокуратурата от съдебната власт, реформи в образованието и културата, край на бетона по Черноморието. В плана са включени върховенството на закона, както и вкарването на нови лица в Народното събрание, обясни още Бабикян.

Предишна статияНовите случаи на коронавирус у нас са 109, двама са починали
Следваща статияДоц. Коларова: Наблюдаваме криза на легитимността

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук