Начало НОВИНИ Вода няма да има в части от 4 столични района

Вода няма да има в части от 4 столични района

0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа на ул. „Обиколна“ в жк. „Дружба“ 2 налага спиране на водоподаването от 00:30 до 06:00 часа на ул. „Конче вихрогонче“, ул. „Обиколна“, ул. „Делийска воденица“ и ул. „Без име“ успоредна на ул. „Садинка“ – източно, бл. 324 и бл. 319 вх. В и вх. Г, Индустриална зона : бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №113, №115, №117, № 123 и №125.

Във връзка с извършване на тестове за налягането във водопроводната мрежа в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 02:00 до 06:00 часа на ул. „Крайречна“, ул. „Околовръстен път“, Дреновичка река, ул. „Нарцис“, ул. „Чемшир“, ул. „Мавровец“ и ул. „Мащерка“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ в Център налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Георги Бенковски“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Строително-монтажни работи на ул. „3-та“ в жк. „Малинова долина“ налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на бл. 21, бл.22, бл. 23, бл. 25, бл. 26, бл. 27, бл.29.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Предишна статияРадев и Херо Мустафа заедно на авиотренировка Тракийска пепелянка
Следваща статияЯкоруда: Полицията издирва 2-годишно дете

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук