Начало БЪЛГАРИЯ Психологът Тодор Тодоров: Разривът Борисов-Цветанов не ме изненада

Психологът Тодор Тодоров: Разривът Борисов-Цветанов не ме изненада

0

Никой, който е близо до Борисов, не е останал прекалено дълго до него. Според мен, защото той има способността в зависимост от това какъв му е интересът да се освобождава от хора, които по някакъв начин биха му пречили за постигане на неговите цели, каза той.

Цветан Цветанов е един от малкото хора в България, които знаят много добре как се строи политически проект, каза криминалният психолог Тодор Тодоров по Би Ти Ви.

Тодоров е един от членовете на партията на Цветанов „Републиканци за България“, която се учредява днес. Едно от нещата, заради които, предполагам Цветан Цветанов се е обърнал към мен, е че той много добре знае, че съм работохолик и когато има задача, в която вярвам ще работя докрай да я осъществя, каза Тодор Тодоров. Той сподели, че няма причини да не вярва на Цветан Цветанов, защото е работил с него в системата на МВР и е готов да го последва. Обясни, че не се вижда като депутат, а по-скоро иска да помогне партията да укрепне. Относно разрива между Цветан Цветанов и Бойко Борисов Тодоров коментира, че никой не остава прекалено дълго време близо до премиера.

„Разривът между двамата не ме изненада – видял съм през годините, че никой, който е близа до Борисов, не е останал прекалено дълго до него. Според мен, защото той има способността в зависимост от това какъв му е интересът да се освобождава от хора, които по някакъв начин биха му пречили за постигане на неговите цели“, каза криминалният психолог.

„ГЕРБ е загубила човешкия си образ, трябват реформи, ако те променят своя облик, ако го направят, ако имаме еднакви ценности и идеали, не пречи да работим в някакъв момент и в някаква насока заедно“, каза той. Той обясни, че подкрепя протестите, но не ги посещава, след решението да се присъедини към новата политическа формация, защото не иска да бъде разбран погрешно: Не искам хората да си мислят, че се опитвам да натрупам дивиденти. Много политически лидери се опитват да се възползват от общественото недоволство, коментира Тодоров.

Предишна статияДнес в 13 области се провеждат частични местни избори за кметове
Следваща статияБлокират „Орлов мост“ посред бял ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук