Начало БЪЛГАРИЯ Румен Петков: САЩ толкова ли не виждат шкафчето?! Сериозен МВР-шеф ще арестува...

Румен Петков: САЩ толкова ли не виждат шкафчето?! Сериозен МВР-шеф ще арестува Борисов на третия час

0

ГЕРБ е в миналото, всеки е опозорен по своему. Всички тези хорица са до шкафчето и са готови да целуват ръка, стига да имат допир до шкафчето. САЩ толкова ли не виждат шкафчето?! Те трябва да заявят ясно позицията си. Брюксел трябва също да кажат ясно позицията си . Иначе нашето семейство загърбва нашия народ.

Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по БНТ.

Дамите, които са снимали премиерската вила са за Пулицър. Мисля ,че са повече от една.  Те ядат авторитета на България. Нашите в Брюксел са като прокажени. Гледан ни като уродливо явление в Европа.  И тази охрана – никой не иска да гръмне Борисов, защото това ще го облекчи. Всички искат да го видят с белезници.

Властта е нелегитимна и това е ясно. Премиерът е заинтересован да няма служебно правителство. Един сериозен МВР шеф ще го арестува на третия час. Ще възложат на НИКК да направят анализ на снимката с парите и златото и Борисов трябва да е арестуван, защото не може да обясни тази грозна корупция.

Служебен външен министър ще пита за разследването с къщата в Барселона. И с това всичко приключва. Истината ще удари рано или късно по челото Бойко Борисов.  С джипката не само втръсна ,той накъртва. Депутатите от ГЕРБ трябва да знаят, че всяко съпричастие, ги прави съпричастни с Борисов и неговите шкафчета.

Когато поискахме оставката на Иван Гешев, ние казахме 6 мотива. Единият е , че след като видяхме шкафчето, не бе предприет обиск и анализ в НИКК. Тези оценки з а кърджалийската, за президент, за евродепутат, това блесна и в НС. Прокуратурата ни се издъни не само пред Европа, но и пред българските граждани. Важното е да знаем, че най-голямата грешка е Борисов да допусне да раздели протеста. Това шкафче е на Борисов, но то върви с всеки депутат на ГЕРБ.

Каракачанов ще говори каквото му кажат началниците. Трябва служебно правителство. Голямата битка е против корупцията  и простащината в управлението. Да не допускаме да се рои протеста, това обслужва интересите на шайката.

Главният организатор на протеста е Иван Гешев.  Какво чакаха от прокуратурата, влизайки въоръжени в президентството –  Илияна Йотова залегнала на втория етаж с картечницата ли? Хората виждат, че президентството може да се изправи и да покаже- ето корупцията е там. Толкова ли не се разбира, че Борисов е токсичен.

Предишна статия50-и Конгрес на БСП: Днес избират новото ръководство
Следваща статияДнес в 13 области се провеждат частични местни избори за кметове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук