Начало НОВИНИ ОТРОВНОТО ТРИО: Борисов се превърна в застаряваща певица, която разчита на шепата...

ОТРОВНОТО ТРИО: Борисов се превърна в застаряваща певица, която разчита на шепата си верни фенове

0
Отровното трио отново коментира премиера Бойко Борисов. В последната си публикация организаторите на протестите от последните над 80 дни посочват, че премиерът се е откъснал от реалността и се е самозабравил. 
Коментарът идва на фона на 82-ия ден на протести. Бабикян, Хаджигенов и Минеков обявиха вчера, че предстои и следващо Велико народно въстание 4. Ето какво написаха още в днешния си пост: 
Борисов не подава оставка, но не работи и като премиер, а като шофьор на джипка, пратен да надзирава строителството. Откъсна се от реалността и остана във времената, в които като бащица обикаля, дава благословия и събира овации. Превърна се в застаряваща певица, която разчита на шепата си верни фенове, които с режисирани ръкопляскания му внушават, че всичко е по старому. Гали егото си, като благосклонно се снима с фенове. Сам си търси одобрение, внушава, че е свършил нещо изключително, и иска хората да го молят да управлява. Сам си проси похвали, че раздава безконтролно държавни пари и че подхвърля мизерни суми за пенсионерите. Самозабравил се във величието си, кани световен канал да снима подвизите му на магистралите. “Дискавъри” ще трябва да разкаже и как магистралите са негови, а който не ги харесва – да ходи пеш!
Предишна статияЦИК започва проучване за машинния вот
Следваща статияЛили Иванова взе решение, което ще разочарова милионите й фенове

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук