Начало НОВИНИ Горан Благоев: „Републиканци за България“ ще работи за обединяване на хората с...

Горан Благоев: „Републиканци за България“ ще работи за обединяване на хората с десни убеждения

0

„Бъдещето е пред нас. Ако Цветан Цветанов е толкова негативен, „Републиканци за България“ ще си понесе отговорността на изборите“, каза журналистът.

„През последните месеци той не е спрял да обикаля по страната и да привлича хора, в което няма нищо лошо“, сподели Благоев.

„Твърде много задачи има пред партията заложени в програмната декларация, който предстои да се изпълняват. Аз вярвам наистина, че ще се отстояват тези принципи. В Изпълнителния съвет има много интелигентни млади хора, не хванати от улицата. Аз съм се венчал само за моята съпруга до гроб, оттам нататък човек има свободата да избира. Ако на някой нещо не му хареса, той има правото възпитано да си тръгне“, е на мнение учредителят на новата политическа формация.

По думите му на този етап трябва да се опита и колкото по-сплотена е една десница, толкова  по-добре ще е за България. „Виждаме от изток какви партии се опитват да бъдат форматирани на българска среда. Онзи ден Майк Помпео каза, че Русия се опитва да приватизира и православието“, припомни той.

„Републиканци за България“ има една много стойностна ценност, в която се изповядва диалог на всички традиционни вероизповедания с реверанс към православието, но там има място и за католици, и за евангелисти, и за мюсюлмани“, добави Благоев, който изтъкна, че е поканен в проекта заради своята експертиза.

„Аз съм редови член, това че съм учредител моето конституционно право е да изповядвам политически убеждения каквито намеря за добре, аз водя предаване, което е образователно. Моят политически ангажимент започва, когато изляза от „Сан Стефано“ 29“, категоричен е Горан Благоев.

„Аз съм застанал с лицето си каквото и да ми коства това“. Той попита по-добре ли е да си проводник на други политически интереси срещу едно прилично задкулисие.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук