Начало НОВИНИ Тръмп напусна за кратко военната болница, поздрави и своите привърженици (ВИДЕО)

Тръмп напусна за кратко военната болница, поздрави и своите привърженици (ВИДЕО)

0

Доналд Тръмп напусна за кратко Националния военномедицински център „Уолтър Рийд“ в неделя следобед на фона на битката си с коронавируса , поздравявайки тълпите поддръжници.

Главнокомандващият, обезопасен в маска, махна на поддръжниците от задната пътническа седалка на черен Chevy Suburban, малко след туитване на видео, в което обеща „малко изненадващо посещение“ на тълпата от фенове.

„Също така мисля, че ще направим малка изненада на някои от великите патриоти, които имаме на улицата“, каза Тръмп във видеото, публикувано няколко минути преди внезапното шофиране. „Те са там отдавна и имат знамена на Тръмп и обичат страната ни“.

След краткaта обиколка Тръмп се върна в апартамента си в болницата Bethesda, Md., Където бе приет в петък по-малко от 24 часа, след като той и първата дама Мелания имаха положителен тест за заразата.

„Това беше много интересно преживяване“, каза Тръмп във видеото. „Научих много за COVID. Научих го, като наистина отидох на училище. Това е истинското училище. Това не е училището „Да прочетем книгата“. Разбрах. Разбирам го и това е много интересно нещо и ще ви уведомя за това. „

Медицинският екип на Тръмп заяви по-рано в неделя, че президентът, който според старши членове на неговия екип, е нетърпелив да се върне на път – може да бъде освободен в Белия дом още в понеделник.

Предишна статияИван Начев: Натискът на Брюксел към България ще се засили
Следваща статияРазгорещен дебат в Европейския парламент за върховенството на закона в България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук