Начало БЪЛГАРИЯ Цветан Цветанов регистрира партията си Републиканци за България

Цветан Цветанов регистрира партията си Републиканци за България

0
Инициативният комитет на партията беше представен на 20 септември

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов и съмишленици ще внесат документи за регистрация на партията Републиканци за България в Софийски градски съд.

По закон срокът за внасяне на събраните подписи след учредяването на парията е 3-месечен, а минимумът брой членове 2500. Към момента има над 5 000 лица заявили желание за членство в Републиканци за България, съобщават от партията. 

Инициативният комитет на партията беше представен на 20 септември и е съставен от 89 души. Седмица по-късно на 27 септември бе учредана и ПП „Републикаци за България“ при наличието на 1123 души.

Преди седмица Цветанов прогнозира: „Убеден съм, че ще получим доста над 4% и ще бъдем незаобиколим фактор в следващия парламент“. Посочи, че е РБ включва в изпълнителния си съвет помаци, турци, арменци, евреи.

В състава на партията влизат бившият председател на парламентарната Комисия по външни работи Джема Грозданова, журналистът от БНТ Горан Благоев и известният щангист Благой Благоев. Сред учредителите са и братя Вълневи от Чикаго, които създадоха телевизията BIT, която бе купена за да бъде закрита. 

Предишна статияПроф. Асен Балтов: Във всички закрити помещения трябва да се носят маски
Следваща статияСофийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук