Начало НОВИНИ „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0
На 14 октомври 2020 г. (сряда), във връзка със строително-монтажни работи в ж.к. „Горубляне – Експериментален“ се налага спиране на водоподаването от 01:00 до 06:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „инж. Георги Белов“, ул. „Абагар“,  ул. „Самоковско шосе“, ул. „Стадион“

ул. „Цветна градина“ от ул. „Долците“ до ул. „Самоковско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 42 и бл. 3.

На 14 октомври 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Неделчо Бончев“, НЗП Искър, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в района на:

ул. „Неделчо Бончев“ от ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ до ул. „Брюксел“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“ на кръстовището с ул. „Неделчо Бончев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Предишна статияПроливни дъждове и вятър, жълт и оранжев код в цялата страна
Следваща статияАнглия ще признава BG лични карти само още година

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук