Начало НОВИНИ Италия започва нов период на затваряне на помещения, за да „спаси Коледа“...

Италия започва нов период на затваряне на помещения, за да „спаси Коледа“ от коронавируса

0

В Италия от понеделник, 26 октомври до 24 ноември, барове и ресторанти ще затворят в 18:00 ч., Както и театри, кина, фитнес зали и басейни, в опит на правителството да забави кривата на заразяване, за да избегне ново затваряне и спаси коледния период.

Ако всички спазваме тези нови правила през ноември, ще можем да контролираме кривата на заразяване и 

Джузепе Конте свика синдикатите този понеделник. Министерският съвет вече е насрочен за проучване на икономически мерки.

Италия е добавила още 17 000 повече инфекции от коронавирус през последния ден, цифра по-ниска от рекорда от над 21 000, регистрирани предния ден, според последните данни, публикувани този понеделник от Министерството на здравеопазването.

Министърът на икономиката Роберто Гуалтиери обяви, че се подготвя по-висока помощ дори от тази, предоставена по време на първото затваряне, тъй като „е известно, че последните няколко месеца бяха трудни месеци“. 

Той обясни, че правителството работи така, че компенсацията „да пристигне възможно най-скоро“ на близо 350 000 засегнати компании.

Очаква се плащането на данъци да бъде анулирано през следващите три месеца, също така следващото плащане на данъка върху недвижимите имоти и временните досиета за регулиране на заетостта да бъдат разширени.

Предишна статияСАЩ предупредиха, че ще унищожат иранските ракети, които достигат до Венецуела
Следваща статияРекорд на заразени: 2243 нови случая на заразени с коронавирус. Починали са 42-ма души

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук