Начало БЪЛГАРИЯ Цветан Цветанов: Нека ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация

Цветан Цветанов: Нека ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация

0

„Очаквам сериозна подкрепа в Русе и да бъдем водеща политическа формация. Единственото, за което отправям призив – нека просто ГЕРБ да не преминава границата на нормалната комуникация, която трябва да се прави в един политически дебат или партийно строителство“, заяви в Русе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

Той обясни, че в момента има страх сред хората, които искат да се присъединят към партията му, която е в процес на регистрация. „На всички, които под една или друга форма заемат длъжности, които са в някакви организации или органи на изпълнителната или местната власт, се оказва натиск да не преминават и да внимават какво би им се случило с техните семейства с проверките, които могат да бъдат направени. Не съм предполагал, че Пламен Нунев е създал такъв образ в Русе“, коментира председателят на „Републиканци за България“.

Той добави, че е бил изненадан от интервюто на бизнесмена Пламен Бобоков, който казва, че всяко едно назначение от чистачка до ръководен кадър се осъществява със санкция на Пламен Нунев. „Смятам, че това не е човекът, който съм познавал, и човекът, с който съм работил. Защото никога по никакъв начин и повод не сме прилагали подобни методики и никога не сме говорили с колегите да има такъв подход на местно ниво“, заяви Цветанов.

Предишна статияТурският премиер Ердоган настоява за бойкот на френските продукти
Следваща статияСАЩ предупредиха, че ще унищожат иранските ракети, които достигат до Венецуела

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук