Начало РЕГИОНИ Силна подкрепа за Републиканци за България в община Гърмен

Силна подкрепа за Републиканци за България в община Гърмен

0

Работното посещение на председателя и зам.-председателя на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и Павел Вълнев се проведе и в община Гърмен. На срещата присъстваха областният координатор за Благоевгадска област д-р Атанас Камбитов, членът на Изпълнителния съвет на партията Георги Икономов, Даниела Пидева бивш кмет на село Скребатно и симпатизанти на новия политически проект.

Присъстващите дошли от различните населени места от община Гърмен  бяха запознати с целите на Републиканци за България.

Въпросите, които бяха зададени към Цветанов, Вълнев и Камбитов бяха свързани с това дали Републиканци за България ще реализира целите си и ще отстояват ли принципните си позиции за демокрации и правов ред в община Гърмен.

През последните години оценката, която се дава на Цветан Цветанов е за голямата съпричастност в региона и безспорен факт е, че той е единственият политик, който постоянно посещаваше смесените региони в предишната му функция. Голям интерес предизвика зам.-председателят Павел Вълнев, който бе призован да сподели за успеха си в чужбина и как може с обединени  усилията да успяваме и в България.

На срещата присъства жител на община Гърмен, който 17 години е живял в Детройт, САЩ и изрази пълната си подкрепа за Републиканци за България, както и мнението си, че успели хора като Павел Вълнев и хора с опит в политиката могат да реализират целите в център-дясно политическия проект „Републиканци за България“, който ще бъде гарант за евроатлантическата позиция на страната.

Павел Вълнев обясни, че много са българите които му се обаждат от различни точки на света и подкрепят усилията му за влизане в политиката, защото хора като него ще успеят да реализират целите си, за да може българите живеещи в чужбина да се върнат в Родината си.

Срещите днес продължават в община Гоце Делчев.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук