Начало БЪЛГАРИЯ Цветан Цветанов: Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата

Цветан Цветанов: Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата

0

„Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата.“ Това каза Цветан Цветанов председател на ПП „Републиканци за България“ в предаването Денят с Веселин Дремджиев по ТV+ и ТV1.

По думите на Цветанов премиерът Бойко Борисов държи на личното си оцеляване, както и на прокарването на руските проекти през България.

Попитан до колко се припознава с управлението на ГЕРБ Цветанов заяви, че за много от нещата е разбрал много късно, а има и такива, за които дори не е знаел.

Друг факт, от който ясно се разграничава, а резултатите са видими са проведените местни избори от 2019г. и тук се вижда зависимостта на управлението от ДПС. Също така Цветан Цветанов даде пример с действията на Пламен Орешарски 2013-2014г. и как проектът „Южен поток“ беше приоритетен за правителството тогава, а сега сме свидетели на „Турски поток“, който освен санкции нищо добро няма да донесе за България.

„Цялостното управление на страната ни е в джипка, далеч от институциите. Министър-председателят управлява отдалеч с един -двама спътници.

Всички, които са около него му създадоха едно виртуално пространство, за да си изкара мандата“, е на мнение председателят на „Републиканци за България“. На въпрос как може да се разграничи от управлението на ГЕРБ Цветанов каза, че винаги е защитавал много ясно всички евроатлантически позиции на държавата ни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук