Начало НОВИНИ Кубрат Пулев: След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще...

Кубрат Пулев: След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой

0

„Винаги съм щастлив, сега в Лондон съм просто по-щастлив. А след битката, след победата ще бъда наистина, наистина щастлив“.Това заяви претендентът за световната титла по бокс в тежка категория Кубрат Пулев в интервю пред официалния канал на промоутърската компания „Мачрум“ в YouTube.

„Този двубой за мен не е просто един мач, не е просто бокс. А и аз не се бия само за себе си, а за целия български бокс, защото никой българин не е ставал световен шампион в тежка категория и ще бъде нещо голямо – за моята страна, за моите сънародници, за боксовите фенове“, допъли още той.

Кобрата сподели, че годината е била трудна за него, но той е тренирал усилено и е щастлив, че двубоят срещу световния шампион Антъни Джошуа най-накрая ще се проведе.

„Не бих казал, че в събота ще изпълня целта си, защото след това ще продължа към нови. Чувствам се здрав, щастлив, много силен и решен. След събота мисля да се бия с Тайсън Фюри, ще бъде добър двубой“, изрази своята увереност българинът.

Пулев подчерта, че ще проведе мача по различен начин, всравнение със загубата му от Кличко през 2014 година, както и, че оттогава досега е натрупал сериозен опит.

„Не знам какво лице на Антъни Джошуа ще видим в събота, но за мен няма значение, защото най-важното е какво ще направя аз. Когато аз съм добър, ще го набия много добре. А аз се чувствам много силен и с голяма мощ в ръцете“, увери българинът.

„Посвещавам битката на баща ми, защото ние с брат ми дължим всичко на него. Неговата мечта е била да има синове и те да станат шампиони в бокса, а ние вече сме такива. Така че съм сигурен, че ни гледа от небето и е много щастлив. Той ще иска да спечелим заедно в събота“, категоричен бе Кобрата.

„Когато чуя думите „новият световен шампион“ в събота, няма да се радвам само за себе си, а и за моите сънародници. А и според мен светът има нужда от нов световен шампион като мен. Битката ще бъда добра и брутална. Джошуа, аз съм новият световен шампион, идвам“, завърши българинът Кубрат Пулев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук