Начало БЪЛГАРИЯ Цветан Цветанов: Членовете на Републиканци за България в област Видин вече са...

Цветан Цветанов: Членовете на Републиканци за България в област Видин вече са стотици

7

„Убеден съм, че ПП „Републиканци за България“ ще бъде незаобиколим фактор в политиката. За кратко време заедно създадохме наистина силен екип, който обединява хора с политически опит, експерти и нови лица.“

„Обръщаме се към всички български граждани в страната и чужбина, които търсят нормалността и диалога в политиката. Длъжни сме да върнем институционалния диалог, доверието в институциите, да спрем противопоставянето и конфронтацията – затова ПП „Републиканци за България“ е алтернативата.“ Това каза на работна среща във Видин председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

В срещата участваха временният координатор на партията за област Видин Албена Георгиева, Огнян Ценков – член на Изпълнителния съвет на „Републиканци за България“, както и представители на новоизграждащите се общински структури.

„Радвам се, че в област Видин членовете на нашата партия вече са стотици, че всекидневно приемаме заявления на хора, пожелали да бъдат част от нашия политически проект“, заяви Цветанов.

Предишна статияЛъчезар Томов: До 7 януари ще си проличи дали мерките са били спазвани и имало ли е големи празненства.
Следваща статияОбединеното кралство е изолирано на фона на глобална тревога за нов щам на вируса

7 КОМЕНТАРИ

  1. Републиканците вече са факт на политическата сцена. Отливъм от ГЕРБ към тях, също. Хората разбраха, че лъжите и грабежите на Борисов трябва да бъдат спрени.А обещанията му за развитие на региона бяха само това – думи, пиар, бла-бла… И сега всички търсят алтернатива. И я намират в лицето на Републиканците. Успех!

  2. Това,че хората които вярват на Републиканците се увеличават е показно.Те имат политически опит и искат да върнат нормалността и диалога в политиката.

  3. Енергията и желанието за промяна на Републиканци за България привлича все повече хора. Успех!

  4. Идеите и енергията, която излъчват тези хора са енергия за промяна. Успех!

  5. Републиканците доста здраво настъпват и ще е хубаво идеите им да стигнат до повече хора, на които им е писнало сегашното правителство!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук