Начало НОВИНИ Мелания Тръмп след нападението над Капитолия: „Разочарована съм и обезсърчена“

Мелания Тръмп след нападението над Капитолия: „Разочарована съм и обезсърчена“

0

Първата дама на Съединените щати , Мелания Тръмп , сподели прощално писмо до гражданите на понеделник, 11 януари. Тя подчерта, че проблемите трябва да се разрешават по „цивилизационен начин“ и „насилието никога не е приемливо“.

Силното прекъсване на поддръжниците на Доналд Тръмп в Конгреса доведе до оставки в администрацията, също в офиса на Мелания Тръмп, която загуби шефа на кабинета си в часовете след насилието.

Трябва да се отбележи, че първата дама е била далеч от изблиците на републиканеца, който дори е уверил няма да присъства на инаугурацията на избрания президент Джо Баидън. 

Мелания Тръмп сподели своето прощално писмо, в което прави равносметка за четирите си години в Белия дом, които тя нарече „честта на живота си“. Тя също така припомни извънредни ситуации като COVID-19, „невидимият враг“, и благодари, че е била част от вдъхновяващи истории.

Първата дама не беше настрана от изблиците на президента Доналд Тръмп.

За нападението над Капитолия тя каза: „Разочарована съм и обезсърчена от случилото се миналата седмица.“ Освен това Мелания Тръмп изпрати своите съболезнования на семействата на починалите на 6 януари във Вашингтон.

„Призовавам хората да спрат насилието, никога да не правят предположения въз основа на цвета на кожата или да използват различни политически идеологии като основа за агресия и жестокост. Трябва да се изслушваме един друг, да се съсредоточим върху това, което ни обединява и да преодолеем това, което ни разделя “, каза тя.

По същия начин първата дама каза, че е „вдъхновяващо“, че „много“ американци дойдоха със „страст и ентусиазъм“ да гласуват на изборите на 3 ноември, но вярва, че всичко си има граници. „Не трябва да позволяваме тази страст да се превърне в насилие“. 

Поради тази причина съпругата на Доналд Тръмп вижда „срамно“, че в резултат на инцидента на Капитолийския хълм за нея са възникнали „неприлични коментари“ и „неоснователни обвинения“.

Мелания и Доналд Тръмп трябва да напуснат Белия дом на 20 януари , когато Джо Байдън встъпва в длъжност като 46-и президент на САЩ, съобщава Infobae.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук