Начало БЪЛГАРИЯ Цветан Цветанов: ГЕРБ и ДПС ще си партнират на изборите

Цветан Цветанов: ГЕРБ и ДПС ще си партнират на изборите

1

„Искам да благодаря на колегите от Републиканци за България, че успяхме за кратък период от време да съберем 7364 подписа, за да може днес да се регистрираме за участие в населените места, където ще бъдат проведени частични местни избори -12, от които две общини и 10 населени места“.Това каза председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов след като се регистрира за частичните местни избори заедно с административния секретар и говорител д-р Виктор Серафимов, временно изпълняващия областен координатор за София-град Петко Чамов, Любомир Методиев от младежката структура, както и Невена Стоянова, която е част от активността на жените в партията.

„Ние направихме регистрация за всички населени места. Убеден съм, че с организацията, която тече в момента ще имаме доста силно присъствие, а в някои от населените места ще имаме и съответната изборна победа“, заяви Цветанов.

На въпрос как гледа на датата 4 април, той сподели, че споровете са много, но според него не трябва да се коментира: „Всеки един трябва да се съобрази с датата от президента, защото това е негово конституционно право, от което той се е възползвал и всички останали политически субекти трябва да се подготвим и да представим най-добрите си управленски програми, за да могат хората да бъдат информирани“.

По думите му притесненията от датата 4 април са породени от неготовността и липсата на чуваемост от страна на управляващите и на статуквото, което ще проведе изборите. „Всички знаем, че нямаме единен здравен протокол във връзка с пандемията“, припомни Цветанов.

Според него друг основен проблем е ограничаването на възможността за гласуване на над 2 млн. български граждани живеещи в чужбина и липсата на чуваемост за гласуване по пощата, което се прави в много от развитите демокрации.

Предишна статияПравославната църква днес почита св. Атанасий (Атанасовден)
Следваща статияРепубликанци за България инициират подписка за изграждане на канализация в кварталите „Драгалевци“ и „Симеоново“

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук