Начало РЕГИОНИ Откриха офис на Републиканци за България в Плевен

Откриха офис на Републиканци за България в Плевен

0

ПП „Републиканци за България“ откри официално офиса си и в град Плевен. На откриването присъстваха  председателят  Цветан Цветнов, зам.-председателят Павел Вълнев, както и административният секретар и говорител д-р Виктор Серафимов. На пресконференция бе представен и временно изпълняващият координатор Христослав Михайлов.

Цветанов заяви, че за кратко време в област Плевен са създадени структури в над 90% от общините.

По думите му ни предстоят много важни избори, в които всеки един трябва да направи своя избор.

„Надявам се, че чрез медиите ще дадем възможност на негласуващите български граждани да направят своя избор, защото ние знаем, че през последните години това са над 50% от населението.Високата избирателна активност ще е най-доброто противодействие на купения и корпоративния вот“, категоричен е председателят на партията.

Зам.-председателят Павел Вълнев сподели пред присъстващите, че по време на срещите си с българи в Чикаго, е изразено недоволството им от последните изказвания на Валери Симеонов, който посъветва сънародниците ни зад граница да хванат самолета, ако искат да гласуват на парламентарните избори.

„По този начин  близо 2 млн. българи в чужбина бяха умножени по 0“, заяви Вълнев. Той не подмина и темата със ситуацията с малкия и среден бизнес у нас в условията на коронакризата. „Държавата с нищо не помага и така се стига до фалити в туризма, ресторантьорството и в други сектори“, заяви Вълнев.

По отношение на изразеното намерение от правителството за това оборудването за АЕЦ „Белене“ да бъде използвано за 7-ми блок в АЕЦ „Козлодуй“ Цветанов коментира, че това е поредното доказателство за липсата на визия в сектор „Енергетика“, от настоящото управление.

„Не е нормално 4 години в този управленски мандат да изведеш като приоритет АЕЦ „Белене“ и в последния месец преди прекратяването на мандата на правителството и парламента да вземеш решение за преместване на реакторите в Козлодуй. Това показва, че няма абсолютно никакъв хоризонт в сектора, който да дава устойчивост и дългосрочна прогноза както за инвеститори, така и за хората в различните населени места“, добави Цветан Цветанов.

ПП „Републиканци за България“ ще участва със свои кандидати на частичните местни избори за кмет в три села на област Плевен, на  28 февруари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук