Начало НОВИНИ Дубай предлага почивки без ограничения с включена ваксина срещу COVID-19

Дубай предлага почивки без ограничения с включена ваксина срещу COVID-19

0

Knightsbridge Circle, чийто годишен членски внос възлиза на 25 000 лири (около 28 000 евро), предлага на своите клиенти възможността да плащат за спокойна почивка, за да се имунизират в Дубай , където за разлика о Обедиенното кралство им се разрешават ваксинации за частни услуги.

Основателят на клуба Стюарт Макнийл беше показан в интервю за Efe „горд“, че може да представи тази услуга на стоте членове на Knightsbridge Circle, от които 40% пребивават редовно във Великобритания..

„Ако членовете ни са под 65 години, вместо това сме предложили да ваксинираме техните родители или баби и дядовци “, каза основателят на клуба, който каза също, че отваря врата за „по-добро качество на живот“.

Програмата за ваксинация и ваканция Knightsbridge Circle, оценена на около 43 000 британски лири (около 48 200 евро) с включена цена на ваксината в годишния членски внос – осигурява цялостна грижа по време на триседмичното пътуване в Дубай, с полети, настаняване и трансфер на превозно средство за сметка на членовете.

„Изпращаме нашите лекари по домовете на клиентите да направят PCR тест, необходим за пътуване, и след това ги приемаме на летището с представители, които ги придружават по време на пътуването. В деня след пристигането им, когато се настанят, ние им изпращаме Range Rover или колата по техен избор, за да ги закара до нашата клиника, където получават първата доза от ваксината “, обясни Макнийл.

След 21 дни „наслаждавайки се на слънцето“ в Дубай , с температури, които в наши дни се колебаят около 25 градуса, членовете получават втората доза от препарата и вече могат да летят обратно до своите резиденции с имунизационен сертификат.

Клубът настоява, че тази услуга се предлага след мерките за сигурност срещу коронавируса, определени от всеки регион, и че в случай на клиенти, пътуващи от страни като Обединеното кралство – където в момента има блокиране, не се прилагат ограничения, тъй като те са в рамките на предварително планирани командировки.

Ексклузивната програма за ваксинация, разкрита от британския вестник The Telegraph, е приета в социалните мрежи със смесени чувства.

В подкрепа на потребителите на инициативата се твърди, че тя „позволява напредък към стадния имунитет“ и „извежда богатите от опашката“ за ваксинация, като по този начин допринася за „деконгестиране“ и „спестяване на средства“ за общественото здраве.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук