Начало БЪЛГАРИЯ Цветан Цветанов – Хората, които гласуват за Републиканци за България ще са...

Цветан Цветанов – Хората, които гласуват за Републиканци за България ще са най-голямата ни награда

0
„За мен е важно, че съм запазил същият си облик, същата енергия и не съм се променил. Затова и хората, които тръгнаха с мен от предишната партия ГЕРБ и съмишленици от СДС ми вярват. Ние изповядаме едни и същи ценности и това са евроатлантическите, както и дясната политика, която ще прави Републиканци за България.“  Това коментира в интервю за Подбалкански новинар председателят на партията Цветан Цветанов.
„Аз смятам, че хората, които гласуват за Републиканци за България ще са най-голямата награда, която можем да получим“, заяви Цветанов.
„Смятам, че бариерата за влизане в Народното събрание не представлява никакъв проблем за Републиканци за България, защото това, което направих и знам, че трябва да се направи за една новосформираща партия е, да има хоризонтално покритие в страната и да може да участва във всеки един избор, който предстои – било частични или редовни избори, които се провеждат на всякакво ниво“ .
„Това, което правим в момента е да се подготвим на първото предизвикателство за частичните избори, които предстоят на 28 февруари. Ние сме една от малкото партии, които ще участваме на тези избори и смятам, че ще бъдем един сериозен индикатор къде ще бъде Републиканци за България един месец преди провеждане на парламентарните избори. На тези частични избори, които ще се проведат в 12 места, ние се надяваме да спечелим от 3 до 4 изборни победи за местната власт, за да можем действително да покажем, че сме готови за парламентарни избори. Надявам се, че ще имаме резултат над 350 000 гласа на парламентарните избори“, каза още Цветанов.
Предишна статияРепубликанци за България: Борисов и ДПС започнаха да използват изборната администрация в своя полза за предстоящите избори
Следваща статияРепубликанци за България: ЦИК отмени поръчковите решения на ОИК-Плевен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук