Начало НОВИНИ Откриха офис на ПП „Републиканци за България“ във Видин

Откриха офис на ПП „Републиканци за България“ във Видин

0

Във Видин, в присъствието на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев, официално бе открит офис на ПП „Републиканци за България“.

„Ще предложим политики, които обединяват, които не са десни или леви, а са политики за България. Това, което може да ни обедини, трябва да бъде стремежът към връщане на нормалността“, каза Цветан Цветанов. Той съобщи, че заедно със заместник-председателя на партията Павел Вълнев посещават различни региони в България.

„Даваме кураж на хората, защото получаваме сигнали за оказван натиск върху симпатизанти на ПП „Републиканци за България“. Със страх не може да се управлява. Призовавам, там където има натиск, страх или силови действия, хората да не се колебаят и да ни информират, за да ги показваме публично на обществото. Ние ще бъдем партията, която ще предлага решения за връщане на нормалността“, каза още председателят на ПП „Републиканци за България“.

„Заедно с нашите експерти обсъждаме секторните политики. Развитието на регионите е наш приоритет. Специално за Северозападна България от изключително значение е газифицирането на региона, защото по този начин ще бъдат привлечени външни инвеститори. Развитието на икономиката означава средства за инфраструктура, средства за социална политика. Обръщаме съществено внимание и на демографската политика, защото обезлюдяването е изключителен проблем за региона. ПП „Републиканци за България“ е партия на по-малко от 3 месеца, а аз вече за втори път съм във Видин. Хора, които от години са в парламента, едва ли се срещат с избирателите си толкова често, колкото ние с г-н Цветанов“, подчерта Павел Вълнев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Напишете коментар!
Моля, въведете името си тук